INGINKAN MAKLUMAT LANJUT KLIK DISINI

IKLAN

_________________________________________________________________________
TINGKATKAN KELAKIAN ANDA DENGAN MINYAK LINTAH JAGUH KANDA


Selasa, 9 Disember 2008

CERITA LINTAH LAGI

Salam sejahtera dan bertemu kembali.......

Lama sungguh rasanya aku tak mencoretkan sebarang perkembangan. Hampir 2 bulan rasanya..lama tu.....

Kenapa agaknya? Dah give-up ke???? Mungkin ada yg bertanya. Ceritanya begini.....

Sambungan internet (streamyx) mengalami gangguan mulai 18hb Oktober 2008. Selepas lapuran dibuat, pihak technical support TM tidak dpt mengenalpasti masalah yang berlaku. Mereka berjanji akan menghantar teknikal team utk mengenalpasti apa yang berlaku. Setelah sebulan menanti, muka teknikal team tak juga muncul dan 3 lapuran baru telah aku buat. Akhirnya pada 8hb Nov 2008, pihak TM telah menghantar teknikal team utk ganti modem dgn yg baru. Alhamdulillah akhirnya sambungan streamyx kembali pulih.

Ni ha dia modem baru tu....


Terima kasih TM.... depa ganti semuanya baru


Ya.. sambungan internet dah ok tapi masa pula amat mencemburui aku untuk mengadap PC. Banyak sgt aktiviti yg perlu utk dikendalikan. Kursus dan persiapan untuk majlis kenduri kahwin adik (2 sekaligus) pada 29 hb Nov 2008 membuatkan aku tak menang tangan. Maklumlah aku anak sulong, banyak yang aku kena uruskan. Mana lagi dengan "projek terbaru"...

Jumpa lagi nanti dengan cerita terbaru...

Kirimkan Maklumbalas Dan Komen Anda

Name:
Email Address:

This HTML form was created by Freedback.